traducción // translation

Baranes





El projecte de fer sonar baranes a través dels altaveus acústics Baschet va néixer fa anys tot parlant amb el mestre François Baschet. Ara, amb motiu del Festival Eufònic Urbà 2014, de l'11 al 13 a Arts Santa Mònica, posem en marxa aquestes idees, que combinen les idees d'acústica i participació dels germans Baschet, amb la recerca dels sons presents en entorns urbans com ara baranes d'escales i balcons, tanques metàl·liques, etc. Es tracta d'un sistema modular i relativament senzill que permet posar en joc els potencials i limitacions particulars de cada situació, de cada configuració de materials i espais. Tot just hem començat a aproximar-nos-hi confirmant que el sistema funciona.
 A continuació us deixem una selecció de videos de diverses proves i experiments que hem fet aquests darrers mesos.

 



Il·lustració de Roseta MB



La tecnologia i les idees que fan possible aquest projecte, estan alhora protegides i disponibles per a tothom sota una llicènica Creative Commons.
Baranes après-Baschet de Taller d'Escultura Sonora Baschet UB està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons


Llicència de Creative Commons